19. juni 2017

Om os


Winnie er uddannet skuespiller i 2004 og lærer i 2013. Hun har siden teaterskolen arbejdet intenst med improvisationsteater både i Danmark og Sverige, hvor hun bl.a er blevet undervist af Vigga Bro (historiefortælling) og Keith Johnstone (Improvisationens ”fader”). I 2007 var hun med til at etablere improgruppen Jäss i Malmö og siden 2010 har hun været fast medlem af improgruppen ”Lama”, der spiller i kulturhuset på Islands brygge.

De sidste 2 år har Winnie været en del af konceptet ”Elin&Winnie”, som laver to-personers forestillinger. Derudover er hun tilknyttet ”Teater Play” som underviser på deres aftenhold.

Winnie har adskillige års erfaring med historiefortælling og har mere end 15 års erfaring med at undervise og facilitere. Dette omfatter både teaterprojekter med børn og unge, instruktion, workshops i virksomheder, samt ledelse af forumteater.

Hun er også tilknyttet good will organisationen ”Piece of” hvor hun er med til at give kriseramte børn og voksne et kreativt afbræk.


Maria er uddannet økonom (cand. polit.) fra Københavns Universitet og har derfra også en BA i Historie og formidling.

Siden 2015 har Maria beskæftiget sig med dans, film og teater, både som skuespiller og instruktør. Hun har arbejdet med improvisation på Teater Play på Amager, er en del af improvisationsgruppen Skråplan og har derudover taget en bred vifte af kurser på bl.a. teaterskolen Ophelia og Det Danske Filmskuespillerakademi. I 2019 blev hun optaget på Sceneindgangens 1-årige danseuddannelse.

Foruden at være Stifter af Simply Improv arbejder Maria som Business Partner og Financial Planner i Georg Jensen på Frederiksberg.